Vores sanitører er ikke for fine til at tage det grove.

Vi smøger gerne ærmerne op og gør grundigt rent i trykkerier, værksteder og fabrikker. Gør dine medarbejdere en tjeneste og giv dem en ren kantine at spise i og et badeværelse uden kalk og skidt på vægge og gulv.

Vi bruger effektive rengøringsmidler og knofedt til at komme i bund med skidtet. Giv os en chance til at få din virksomhed til at "stråle" igen.

Vi er også rutinerede i gøre rent i store og små forretninger. Vores sanitører tager gerne en aften- eller morgentørn inden åbningstid og støvsuger, vasker gulve og tørrer af, så forretningen er præsentabel, når I lukker op for kunderne.

Vi er nemlig godt klar over, at en ren butik lokker kunderne ind og fremmer salget, mens en støvet og beskidt butik holder kunderne væk.

Så læg trygt rengøringen i vores hænder. Det er en beslutning, som I ikke kommer til at fortryde. Vores motto er -

vi leverer altid, hvad vi lover - hver gang!

Kontorrengøring er vores speciale.

Vi ved, at medarbejderne sætter pris på det godt indeklima. Det er vigtigt, at alt skidt og snavs bliver fjernet med miljøvenlige rengøringsmidler. Vi flytter ikke bare rundt på skidtet, men skifter hyppigt vand og mopper.

Et rent indeklima holder sygdomme nede og hovedpiner væk. Det giver færre sygedage på arbejdspladsen og flere glade medarbejdere.

Lad os komme ind og vise, hvad vi kan. I vil helt sikkert opleve en forskel.