Alle vores ansatte er ansat på kontrakt, der overholder regulativer og love, samt arbejdsmarkedets regler og retningslinier.

Alle ansatte har fået udleveret og har gennemgået (sammen med en leder) samt underskrevet og derned givet sit tilsagn om at følge Ginge Service's ansættelsesbetingelser. (Kan ses under kunde login. De omfatter de generelle forventninger, indstilling & forventet opførelse i givne situationer, som ansat i Ginge Service ApS.)

Alle ansatte skal bære udleveret ID kort når de er ude i Ginge Service ApS ærinde.

Alle ansatte har kunnet - og skal fortsat kunne - fremvise en ren straffe attest.

Alle ansatte er fuldt ud informeret om, og klar over, den fortrolighed der ligger mellem Firmaet og vores kunders forhold, og som de måtte få kendskab til, gennem udførelse af deres arbejde.

Alle ansatte har ret til, og har gennemgået en grundlæggende uddannelse i rengøring hos os, samt en oplæring i alle detaljer som vedrører udførelse af arbejdet på sine faste pladser.

Vi er uden fordomme i denne moderne globaliserede verden, omkring race, religion og tro hos vores ansatte - men vi er strikse omkring at dét, med kunden, aftalte arbejde, udføres i henhold til de aftalte leverings & ansættelsesbetingelser.

 

Ring til os, og hør nærmere om vores service

på telefon 32 97 90 97 hvor vi er til stede fra kl. 9.00 til kl. 16.00.

Eller udfyld kontakt felterne på forsiden.